FAQ

Hej gummor!

Välkommen till vår FAQ, vi är så glada över att ha dig här som kund hos oss. Vi har försökt svara på de vanligaste frågorna nedan.


Storlek och design

Vårt mål är att skapa plagg av hög kvalitet i tidlös design som du kan bära under lång tid.

De flesta av våra kläder är normala i storleken, om du inte vill ha plagget figurformad kan du gå upp en storlek. Vänligen läs vår beskrivning för att se vilka stilar vi rekommenderar dig att välja en storlek större i. Idag erbjuder vi storleksintervall XS-XXL


Kundservice

Du kan chatta med vår kundtjänst varje dag Måndag-Fredag 10:00-15:00. Du är också välkommen att kontakta oss via e-postadressen nedan. Vi kommer att försöka återkomma inom 48 timmar.

E-post: info@sustainwear.se


Ordrar 

Var är min beställning ?

Du kommer att få ett bekräftelsemail från oss efter att du lagt din beställning och där kan du spåra din beställning.


Avbryta eller ändra beställning

När du har lagt din beställning är det inte möjligt att ändra eller avbryta din beställning eftersom vi vanligtvis packar den direkt. Du kan alltid försöka att nå kundtjänst så kan vi se vad vi kan göra för att hjälpa dig.


Leveranser 

Vi skickar från vårt lager i Götene, Sverige. De fraktsätt vi använder är DHL, Budbee & Postnord. Leverans inom Sverige är 1-2 arbetsdagar och vi erbjuder fri frakt inom Sverige.


Returer och byten 

Du kan returnera din beställning inom 14 dagar från att du mottagit den. Vi accepterar inte returer på presentkort. Vi vill göra det enkelt för våra kunder och skickar med returetiketter i våra paket. För att få en retur accepterad måste den vara i samma skick som du fick kläderna med alla taggar. Alla varor inspekteras noggrant i vårt lager. Vid byte kontakta oss med ditt nya ordernummer så erbjuder vi returkostnaden.