FAQ

Hej älsklingar!

Tack för att du besöker vår FAQ-sida på Sustainwear.se! Vi är glada över att ha dig som kund och har sammanställt en lista över våra vanligaste frågor.

 

Storlek och stil

Vårt uppdrag är att förse dig med tidlösa plagg av hög kvalitet som du kan bära i många år framöver. De flesta av våra mönster är normala i storlek, men om du föredrar en lösare passform rekommenderar vi att du tar upp storleken. Se våra produktbeskrivningar för att se vilka stilar vi föreslår att du ska välja i. Vårt storlekssortiment inkluderar för närvarande XS-XXL.

 

Kundservice

Vi är dedikerade till att ge utmärkt kundservice till våra uppskattade kunder. Du kan chatta med vår kundtjänst måndag-fredag 10:00-15:00. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post påinfo@sustainwear.se. Vi strävar efter att svara på alla mejl inom 48 timmar.

Tack för att du väljer Sustainwear.se för ditt hållbara modebehov. Vi ser fram emot att tjäna dig!

E-post:info@sustainwear.se 

 

 

Order

Var är min beställning 

Efter att du har lagt din beställning hos Sustainwear.se får du ett bekräftelsemail med spårningsinformation så att du enkelt kan följa dess framsteg.

Avbryt eller ändra beställning

Observera att det inte är möjligt att avbryta eller ändra en beställning när den väl har lagts, eftersom vi strävar efter att packa och skicka din beställning så snabbt som möjligt. Men om du behöver göra en ändring eller avbokning, vänligen kontakta vår kundtjänst så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

 

Frakt

Vi skickar våra produkter från vårt lager i Götene, Sverige. Vi använder välrenommerade leveransmetoder som DHL, Budbee och Postnord. Vi erbjuder gratis frakt inom Sverige och du kan förvänta dig att din beställning kommer inom 1-2 arbetsdagar.

   

Returer & Byte

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp, så vi erbjuder 30 dagars returrätt. Observera att vi inte kan ta emot returer på presentkort. För att säkerställa att din retur accepteras måste alla varor vara i originalskick med alla etiketter bifogade. Vi tillhandahåller returetiketter på våra paket för din bekvämlighet. Observera att kunden står för returkostnaden på 59kr.

Om du behöver byta en vara, vänligen kontakta oss med ditt nya ordernummer så står vi för returkostnaden. Vår prioritet är att göra retur- och bytesprocessen så enkel som möjligt för våra uppskattade kunder.

Tack för att du valt Sustainwear.se, och vi hjälper dig gärna med alla frågor eller funderingar du kan ha.