Om oss

Som två systrar med en gemensam passion för hållbart mode grundade vi Sustain Wear. Vårt varumärke är inspirerat av konceptet hållbarhet och vår vision är att skapa tidlösa kläder som uppfyller de högsta kraven på kvalitet och miljövänlighet.

Vår designprocess hämtar inspiration från en mängd olika källor och kombinerar klassiska stilar med modern teknik för att skapa kläder som är både moderiktiga och miljömedvetna. Vår kollektion är designad för att smickra en mängd olika kroppsformer, och vi är stolta över att använda material som är säkra för miljön och fria från skadliga kemikalier.

På Sustain Wear är vi dedikerade till den ständiga strävan efter förbättringar, både för vårt varumärke och för oss själva som individer. Vårt mål är att ge våra kunder hållbara modealternativ som är både snygga och bekväma. Vi tror att mode kan vara både vackert och hållbart, och det är vårt uppdrag att göra detta till verklighet.

Tack för att du överväger Sustain Wear för dina modebehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig göra medvetna val som är bra för dig och för miljön.


Skapare:Sandra Atiyar och Tara Yilmaz